2014. április 10., csütörtök

csakcsikó

Csikó

Eljött a rettegett 24. heti vizsgálat. A cukorterheléses vérvétel. Rendesen beparáztatják az embert ezzel kapcsolatban. Húúú 75g cukrot kell meginnod. Csak 2 dl vízben. Húúú az nagyon tömény, vigyázz. És gyűltek a húúú-k meg a vigyázz-ok, meg a részvétek. Én meg megembereltem magam és hősként indultam a csatába korgó gyomorral reggel 7-re.

7:00 - leveszik az első adag vért (ekkor már legalább ötödjére korog a gyomrod, mert hát már hajnalban is farkas éhes voltál)
7:10 - megiszod a cukrodat (egy nagy frászt! Közlik veled, hogy gyere vissza 8:30-ra az első vérvétel eredményéért)
8:30 - várod a megváltást, hogy legalább a 75g cukrodat megihasd ( de ekkor már akár egy kiló kristálycukrot is megennél fütyörészve kiskanállal)
8:35 - megvan az eredmény, irány inni (véééégre!)
8:40 - vérvevős néni kutyul némi vízben, te előveszed a titkos fegyveredet, egy egész citromot, bőszen osztogatod a többi sorstársnak
8:41 - néni poharat átad, láthatóan nagyon sajnál, te belefacsarod a titkos hozzávalót, óvatosan, fintorogva belenyalintasz a rettegett kutyulékba
8:42 - már le is hajtottad az egészet, mert rettentően FINOM! És jólesik. (legközelebb nem hallgatok senkire, legszívesebben a többiekét is megittam volna)
8:50 - várod, hogy a többiek bekortyolgassák a nedűt, nagyon szenvednek
8:51 - utadra bocsátanak 2 óra hosszára, hogy hasson a cucc (meg hogy éhezz tovább)
10:40 - vert seregként térsz vissza négykézláb, ordító éhséggel és kajáért dörömbölő gyerekkel
10:43 - lecsapoltan rohansz a legközelebbi vendéglátóegység felé és benyomod életed egyik legrosszabb, mégis legfinomabb hamburgerét

szumma: A lötyitől ne féljen senki, főleg aki manapság limonádéfüggő! Az éhség viszont gyötrelmes. Fáj, kínoz, depresszióba taszít, és ha még ez nem lenne elég, a babád cukormámorban úszik és szétkaratéz belülről.
Hogy néz ki a fiam birodalma a cukorterhelés napján? Valahogy így.

Nincsenek megjegyzések: